Herfstmarkt 2019

Zaterdag 2 november werd er voor de derde opeenvolgende maal de Herftmarkt gehouden in woon en zorgcentum de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het publiek bestaande uit bewoners en familie, maar gelukkig ook mensen vanuit de buurt bezocht het jaarlijkse evenement.

 

Een breed assortiment aan sieraden tot gezonde groenten en vitaminen ,chocolade,taart en speculaas, en nog veel meer werd door de kraamhouders aangeboden.

Naast al de goed gevulde kraampjes ,zorgde twee vrijwilligsters voor de catering.

In de soosruimte was naast wat kraampjes een gezellig zitje ingericht,alwaar de bezoekers van de markt zich te goed konden doen aan koffie met iets lekkers of een lekkere kom snert met roggebrood en spek.

Aan het eind van de dag hadden beide dames volgen hun zeggen,geen voeten meer over van het staan en verheugden zij zich op een rustige zaterdagavond om bij te komen van hun drukke arbeid

Ook dit jaar stelde de plaatselijke slager Teus den Toom weer belangeloos twintig liter goed gevulde snert en ruim voldoende Katenspek voor op het roggebrood ter beschikking.

De consumpties werden aangeboden voor een klein prijsje ,waarvan de opbrengst weer ten goede komt aan de kas van de Stichting Vrienden van de Meander.

De Stichting heeft ten doel om het verblijf voor de bewoners wat te veraangenamen,middels muziekuitvoeringen,de jaarlijkse haringparty,een presentje met St.Nicolaas en nog diverse andere activiteiten.

De de opbrengst van de Herfstmarkt,bijdragen van sponsoren en donateurs maakt het mogelijk om de kers op de taart te vormen.

Voor de continuïteit van de stichting zijn sponsoren en donateurs dan ook van harte welkom.