The Golden Oldies

 

 

Zaterdag 14 september 2019

The Golden Oldies
Afgelopen zaterdagmiddag vond er een waar feestje plaats in het restaurant van de Meander. Verantwoordelijk hiervoor waren de dames van het zangduo “The Golden Oldies”. De dames brachten een uitgebreide medley van nummers uit lang vervlogen tijden en van wat recentere datum. Er kwamen bekende nummers van vaderlandse artiesten voorbij,zoals Brandend Zand van Anneke Grönloh of Kom van Dat Dak Af van Peter Koelewijn om maar wat te noemen. Maar ook van Herman Emmink,Rob de Nijs en Willeke Alberti en vele andere uit de Nederlandse muziek. Daarnaast werd er ook aan buitenlandse coryfeeën aandacht besteed zoals Bing Crosby,The Beatles(Yesterday) en last but not least, het jeugd idool van menig meisje van toen n.l. Elvis Presley. Het bracht zichtbaar fijne herinneringen terug en er werd dan ook volop meegezongen en geneuried. Het gehele programma werd op een gezellige manier aan één geregen door een gezellig praatje met de bewoners of een korte anekdote. Het hele optreden bestond uit twee maal drie kwartier,onderbroken door een pauze waar het gebruikelijke advocaatje met slagroom niet ontbrak. De middag is omgevlogen en het had voor het publiek best nog wel door mogen gaan.Maar helaas aan alles komt een eind en dus ook aan dit gezellig samenzijn. De dames sloten hun optreden heel toepasselijk af met Vera Lynn’s evergreen “We’ll Meet Again”. En dat geldt zeker voor bewoners enerzijds en The Golden Oldies anderzijds,die voor een onvergetelijke middag zorgden.

Voor een impressie van het repertoire  klik de volgende link:https://www.youtube.com/watch?v=9UjPjX0xSg4