Shantykoor ’t Kraaiennest.

Zaterdagmiddag 18 mei 2019 was het in het restaurant van de Meander een drukte van belang.Meer dan honderd bewoners,familie en omwonenden,wisten de weg naar het optreden  te vinden.

Deze werd verzorgd door Shantykoor ’t Kraaiennest uit Zevenhuizen,De groep bestaat uit enkel mannen,doch vandaag was het orkest versterkt  met één dame.Zij bespeelde op verdienstelijke wijze de panfluit.

Het koor bracht een uitgebreid repertoire aan zeemansliederen ten gehoren,hetgeen een overweldigend succes was.Er werd door het publiek naar hartenlust meegezongen en gedeind.

De voorstelling nam ruim twee uur in beslag,onderbroken door een korte pauze waarin door het koor de keel werd gesmeerd met een pilsje.Ondertussen werd het publiek getrakteerd op vruchtensap,maar in de meeste gevallen toch het geliefde advocaatje met slagroom.

Na de pauze ging het weer met hernieuwde energie  verder en het had voor menigeen nog veel langer mogen duren.Helaas komt aan alles een eind maar we zetten het koor in ieder geval voor volgend jaar weer op de agenda.

Een leuke bijkomstigheid was dat het spaarvarken,bestemd voor een kleine bijdrage door bezoekers,ruimhartig werd bedacht.